GoPancingMalaysia.Net

MEJA PENTADBIRAN | Administrator Desk => Ucapan & Jemputan | Greetings, Invitation, etc. => Topic started by: panglimaghaib on January 09, 2013, 01:16:31 PM

Title: 2013 LURE CAST FISHING COMPETITION
Post by: panglimaghaib on January 09, 2013, 01:16:31 PM
Fisher Plan Tackle Trading akan menganjurkan "Casting Competition". Details as below :

Location : Jurassic Pond, Rawang (Bersebelahan Exotic Pond)'
Date : 27 January 2013 (Ahad) Hari Thaipussam
Time : 4.00 - 7.00 petang
Registration Fee : RM 200.00 (Buffet Dinner , Free Gift) Not Include Entance Fee.

Frist Prize : MEGABASS REEL PAGANI P200 + MEGABASS TACKLE BOX
Second Prize : MEGABAS ROD DESTROYER F4-62X
Third Prize : SHIMANO SCORPION 1500XT + SHIMANO ROD LUREMATIC + HISEAS BRIAD
Fourth Prize : SHIMANO REEL AERNOS-4000FA
Fifth Prize : SHIMANO ROD VENGEANCE VGAXS-70MH
Consolations : 5 SET OF CONSOLATION PRIZE

Berminat?  :hum: Bole hubungi :
Contact : 03 92268417.
Mobile: 012 2366440. Chong.

Limited for 50 participants only.

C U There!  :cool2:
Title: Re: 2013 LURE CAST FISHING COMPETITION
Post by: eddie on January 09, 2013, 02:03:11 PM
owh 27 april... Ingat bulan nie
Title: Re: 2013 LURE CAST FISHING COMPETITION
Post by: eddie on January 11, 2013, 11:14:43 AM
ada sedikit kekeliruan disini... Dalam FB tulis 27 January tapi dlm GPM tulis 27 april... Ada dua event ke ?
Title: Re: 2013 LURE CAST FISHING COMPETITION
Post by: panglimaghaib on January 11, 2013, 11:21:34 AM
sorry Tuan Eddie..hehe..suda adjust
Title: Re: 2013 LURE CAST FISHING COMPETITION
Post by: eddie on January 11, 2013, 11:22:38 AM
Okey tuan panglima... Terima kasih banyak..  :singing:
Title: Re: 2013 LURE CAST FISHING COMPETITION
Post by: Octopussy on January 11, 2013, 11:39:57 AM
Panglima dah mabuk vaporiser perasa todi... ;)
Title: Re: 2013 LURE CAST FISHING COMPETITION
Post by: eddie on January 14, 2013, 10:01:33 AM
aik vaporriser pun dah kuar perisa todi... boleh buat marketing kat estate nih
Title: Re: 2013 LURE CAST FISHING COMPETITION
Post by: Octopussy on January 14, 2013, 10:09:52 AM
Todi takde campur batu-bata...baekk punyaa...sebotol RM25.00.

Ali, ko pi ke tak jadi Marshall event ni?
Title: Re: 2013 LURE CAST FISHING COMPETITION
Post by: eddie on January 14, 2013, 10:22:13 AM
x tau lagi bang... klu xde apa mungkin dtg tgk2 sama org jauh.
Title: Re: 2013 LURE CAST FISHING COMPETITION
Post by: Octopussy on January 14, 2013, 10:32:02 AM
Datang tengok menderr...jadik Marshall le.....
Title: Re: 2013 LURE CAST FISHING COMPETITION
Post by: eddie on January 14, 2013, 10:43:07 AM
ada customer dtg dari german time tu bang.. planning mmg nak mengajak dia ke jurasic. baru email dia tanya dia nak masuk ke x game nie
Title: Re: 2013 LURE CAST FISHING COMPETITION
Post by: Octopussy on January 14, 2013, 10:46:01 AM
ada customer dtg dari german time tu bang.. planning mmg nak mengajak dia ke jurasic. baru email dia tanya dia nak masuk ke x game nie


Good effort..,

Suh mat saleh tu bawa reramai sket kengkawan..yang pompuan suh KKlala jaga... ngeeee...
Title: Re: 2013 LURE CAST FISHING COMPETITION
Post by: Kikilala on January 14, 2013, 01:18:47 PM
Aku part time photographer.....ada la dua tiga g string kalau dia nak tolong model kan  :hee20hee20hee: :hee20hee20hee:
Title: Re: 2013 LURE CAST FISHING COMPETITION
Post by: eddie on January 14, 2013, 01:27:09 PM
Hahaha dia dtg sorang. outstation sini 3 minggu. Klu ada yg pompuan dah di booking utk dibawa ke tanjung tuan
Title: Re: 2013 LURE CAST FISHING COMPETITION
Post by: Octopussy on January 14, 2013, 06:50:47 PM
Yang dah dibooking ke Tg.Tuan tu ko bawa Li, aku tolong jaga barang2 sudah laa.... :)
Kamera ko tangkap Li, aku posing dengan dia....kehkehkeh....
Title: Re: 2013 LURE CAST FISHING COMPETITION
Post by: syah8979 on January 15, 2013, 07:58:36 AM
Hahaha dia dtg sorang. outstation sini 3 minggu. Klu ada yg pompuan dah di booking utk dibawa ke tanjung tuan

bila tu nak datang Tg.Tuan...??  :wee_hee:
Title: Re: 2013 LURE CAST FISHING COMPETITION
Post by: Octopussy on January 15, 2013, 09:34:06 AM
Tokey chalet Tanjung tuan dah bersuara...hehehe...
Title: Re: 2013 LURE CAST FISHING COMPETITION
Post by: eddie on January 15, 2013, 10:39:29 AM
Yang dah dibooking ke Tg.Tuan tu ko bawa Li, aku tolong jaga barang2 sudah laa.... :)
Kamera ko tangkap Li, aku posing dengan dia....kehkehkeh....

Terbaik.... !!!
Title: Re: 2013 LURE CAST FISHING COMPETITION
Post by: Octopussy on February 14, 2013, 09:19:07 AM
Apa cerita event nih? CHong tunda ke tarikh bila?
Title: Re: 2013 LURE CAST FISHING COMPETITION
Post by: eddie on February 22, 2013, 11:38:32 AM
Tgk dlm fisher plan punya event dah tukar ke 3 march tapi x tau jadi ke tak..
Title: Re: 2013 LURE CAST FISHING COMPETITION
Post by: Octopussy on February 22, 2013, 03:01:51 PM
Mana si Chong punya adik angkat ni? senyap aje.... :)
Title: Re: 2013 LURE CAST FISHING COMPETITION
Post by: Octopussy on March 19, 2013, 09:00:43 AM
Salam,

Din, event ni apa cerita ekk?