Author Topic: Tahniah Mant!  (Read 164 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline panglimaghaib

  • Executive Member of
  • SHOGUN Council
  • Mekajiki
  • *****
  • Posts: 377
Tahniah Mant!
« on: September 20, 2012, 10:09:12 AM »
Tahniah kepada sahabat kita Mant, yg baru melangsungkan perkahwinan beliau di Kedah, 16/9/12 lepas..Mintak maaf sb kami xdapat hadir ke majlis anda atas notis pemberitahuan yg agak singkat..anyway, semoga menjadi suami yg mithali kepada isteri dan semoga keluarga sentiasa berada dalam lindungan dan keberkatan Allah S.W.T, insyAllah.. :cool2:




p/s : sory, gambo bininye xde..

Offline syah8979

  • Ronin Aji
  • ******
  • Posts: 1466
  • casting, picture, release...
Re: Tahniah Mant!
« Reply #1 on: September 20, 2012, 10:10:02 AM »
tahniah Mant....lepas ni bakal jadi bapa pula... :098: ;)

Offline shamrilz

  • Maguro
  • ***
  • Posts: 111
Re: Tahniah Mant!
« Reply #2 on: September 20, 2012, 12:27:05 PM »
hari selasa dah start mengai dah....

Offline mahfudz_mn

  • RONIN-Moderator
  • Maguro
  • ***
  • Posts: 165
Re: Tahniah Mant!
« Reply #3 on: September 20, 2012, 02:00:53 PM »
Tahniah bro! Semoga dirahmati selalu

Offline rockstar

  • Sawara
  • **
  • Posts: 69
Re: Tahniah Mant!
« Reply #4 on: September 20, 2012, 02:11:49 PM »
 8) :682:...heheheh

Offline kejor

  • Mekajiki
  • ****
  • Posts: 482
Re: Tahniah Mant!
« Reply #5 on: September 20, 2012, 08:08:14 PM »
Selamat Pengantin Baru wei...... sengap2 noh...
http://talkingblues.fotopages.com
manciang juo nan ka rimbo

Offline Octopussy

  • Executive Member of
  • SHOGUN Council
  • Ronin Aji
  • *****
  • Posts: 6199
  • GPM's Administration
Re: Tahniah Mant!
« Reply #6 on: September 21, 2012, 11:43:41 AM »
Tahniah Mant...malam nanti pakai PE1-3 dulu...jangan pakai PE8...bahaya!

Offline abudanial

  • Ronin Aji
  • ******
  • Posts: 1890
  • Biar Putus Taly, Janjy Dapat Ikan Best
Re: Tahniah Mant!
« Reply #7 on: September 21, 2012, 12:14:35 PM »
tahniah Mant ..

nanti collect hadiah dari saya ... Apollo 1 set ..

 :72:

Offline Mant

  • RONIN-Moderator
  • Kihada Maguro
  • ***
  • Posts: 623
  • N3 00.478 E101 48.346
Re: Tahniah Mant!
« Reply #8 on: October 21, 2012, 10:18:37 AM »
terima kasih kepada semua rerakan.......maaf bebanyak tak dan nak panggil semua....ada isu sikit hari tu....maaf bebanyak ye.....nak terangkan dalam ni pun agak tak berapa nak comel...... :33:

Offline nuries

  • Maguro
  • ***
  • Posts: 100
Re: Tahniah Mant!
« Reply #9 on: October 21, 2012, 05:05:27 PM »
biasalah panggil semua kang penat nak buat majlis..... har2.... berapa gantang nasi nak kena masak har2

 


Happy Birthday GPM Forumers!

Powered by EzPortal