Author Topic: 2013 LURE CAST FISHING COMPETITION  (Read 409 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline eddie

  • SAMURAI I-Administrator
  • Kihada Maguro
  • ****
  • Posts: 930
  • Release The GT's !
Re: 2013 LURE CAST FISHING COMPETITION
« Reply #10 on: January 14, 2013, 10:43:07 AM »
ada customer dtg dari german time tu bang.. planning mmg nak mengajak dia ke jurasic. baru email dia tanya dia nak masuk ke x game nie

Offline Octopussy

  • Executive Member of
  • SHOGUN Council
  • Ronin Aji
  • *****
  • Posts: 6199
  • GPM's Administration
Re: 2013 LURE CAST FISHING COMPETITION
« Reply #11 on: January 14, 2013, 10:46:01 AM »
ada customer dtg dari german time tu bang.. planning mmg nak mengajak dia ke jurasic. baru email dia tanya dia nak masuk ke x game nie


Good effort..,

Suh mat saleh tu bawa reramai sket kengkawan..yang pompuan suh KKlala jaga... ngeeee...

Offline Kikilala

  • Executive Member of
  • SHOGUN Council
  • Ronin Aji
  • *****
  • Posts: 3809
Re: 2013 LURE CAST FISHING COMPETITION
« Reply #12 on: January 14, 2013, 01:18:47 PM »
Aku part time photographer.....ada la dua tiga g string kalau dia nak tolong model kan  :hee20hee20hee: :hee20hee20hee:

Offline eddie

  • SAMURAI I-Administrator
  • Kihada Maguro
  • ****
  • Posts: 930
  • Release The GT's !
Re: 2013 LURE CAST FISHING COMPETITION
« Reply #13 on: January 14, 2013, 01:27:09 PM »
Hahaha dia dtg sorang. outstation sini 3 minggu. Klu ada yg pompuan dah di booking utk dibawa ke tanjung tuan

Offline Octopussy

  • Executive Member of
  • SHOGUN Council
  • Ronin Aji
  • *****
  • Posts: 6199
  • GPM's Administration
Re: 2013 LURE CAST FISHING COMPETITION
« Reply #14 on: January 14, 2013, 06:50:47 PM »
Yang dah dibooking ke Tg.Tuan tu ko bawa Li, aku tolong jaga barang2 sudah laa.... :)
Kamera ko tangkap Li, aku posing dengan dia....kehkehkeh....

Offline syah8979

  • Ronin Aji
  • ******
  • Posts: 1466
  • casting, picture, release...
Re: 2013 LURE CAST FISHING COMPETITION
« Reply #15 on: January 15, 2013, 07:58:36 AM »
Hahaha dia dtg sorang. outstation sini 3 minggu. Klu ada yg pompuan dah di booking utk dibawa ke tanjung tuan

bila tu nak datang Tg.Tuan...??  :wee_hee:

Offline Octopussy

  • Executive Member of
  • SHOGUN Council
  • Ronin Aji
  • *****
  • Posts: 6199
  • GPM's Administration
Re: 2013 LURE CAST FISHING COMPETITION
« Reply #16 on: January 15, 2013, 09:34:06 AM »
Tokey chalet Tanjung tuan dah bersuara...hehehe...

Offline eddie

  • SAMURAI I-Administrator
  • Kihada Maguro
  • ****
  • Posts: 930
  • Release The GT's !
Re: 2013 LURE CAST FISHING COMPETITION
« Reply #17 on: January 15, 2013, 10:39:29 AM »
Yang dah dibooking ke Tg.Tuan tu ko bawa Li, aku tolong jaga barang2 sudah laa.... :)
Kamera ko tangkap Li, aku posing dengan dia....kehkehkeh....

Terbaik.... !!!

Offline Octopussy

  • Executive Member of
  • SHOGUN Council
  • Ronin Aji
  • *****
  • Posts: 6199
  • GPM's Administration
Re: 2013 LURE CAST FISHING COMPETITION
« Reply #18 on: February 14, 2013, 09:19:07 AM »
Apa cerita event nih? CHong tunda ke tarikh bila?

Offline eddie

  • SAMURAI I-Administrator
  • Kihada Maguro
  • ****
  • Posts: 930
  • Release The GT's !
Re: 2013 LURE CAST FISHING COMPETITION
« Reply #19 on: February 22, 2013, 11:38:32 AM »
Tgk dlm fisher plan punya event dah tukar ke 3 march tapi x tau jadi ke tak..

 


Happy Birthday GPM Forumers!

Powered by EzPortal