Author Topic: Bila nak buat sticker?  (Read 556 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline shahafandi

  • Ronin Aji
  • ******
  • Posts: 1071
  • fishing a life...
Re: Bila nak buat sticker?
« Reply #10 on: November 11, 2010, 10:32:18 AM »
setuju...proceed 8)

Offline harriemaulana

  • Ronin Aji
  • ******
  • Posts: 1267
  • Ipoh Perak 010.546.5979
Re: Bila nak buat sticker?
« Reply #11 on: November 12, 2010, 07:50:38 PM »
Cermin kete teman masih ade ruang untuk tambah sticker lagi ni :D

Offline DatukJerung

  • Maguro
  • ***
  • Posts: 100
  • Jom cari pengalaman
Re: Bila nak buat sticker?
« Reply #12 on: November 12, 2010, 10:17:13 PM »
Sy nak tampal kat motor..kalau ada... :P :P

Offline akek

  • Sawara
  • **
  • Posts: 64
Re: Bila nak buat sticker?
« Reply #13 on: November 19, 2010, 05:16:21 PM »
sticker tampal kat joran....? boleh tampal kat butt atau gimble rod....
buat macam emblem....boleh?

pendapat saja...... :-*

Offline Octopussy

  • Executive Member of
  • SHOGUN Council
  • Ronin Aji
  • *****
  • Posts: 6199
  • GPM's Administration
Re: Bila nak buat sticker?
« Reply #14 on: November 20, 2010, 10:46:36 AM »
sticker tampal kat joran....? boleh tampal kat butt atau gimble rod....
buat macam emblem....boleh?

pendapat saja...... :-*


tableh.. ;)

Offline harriemaulana

  • Ronin Aji
  • ******
  • Posts: 1267
  • Ipoh Perak 010.546.5979
Re: Bila nak buat sticker?
« Reply #15 on: November 22, 2010, 02:19:48 PM »
Wah kalo camni boleh la buat sticker utk tampal kat ekzos, sport rim, fuel tank semua ;D

Offline ikan sesat

  • Sawara
  • **
  • Posts: 51
Re: Bila nak buat sticker?
« Reply #16 on: December 01, 2010, 01:41:37 PM »
aku pun nak 30..hahahaha  8)
CARRY RODS, CREATE HISTORY

Offline toman_harimau24

  • Sawara
  • **
  • Posts: 29
Re: Bila nak buat sticker?
« Reply #17 on: December 03, 2010, 07:53:03 PM »
kalo ada, teman nak tempah satu, nak lekat kat kete..
(ceh, ingatkan nak tempah banyak! hehehehe)
_________________________________________
Abis sekolah, kepala otak dok fikir nak mancing je!

Offline shahafandi

  • Ronin Aji
  • ******
  • Posts: 1071
  • fishing a life...
Re: Bila nak buat sticker?
« Reply #18 on: January 27, 2011, 03:48:09 PM »
halo halo halo.........
adehhh letih nunggu jawapan pihak berwajib GPM  :-X

Offline Octopussy

  • Executive Member of
  • SHOGUN Council
  • Ronin Aji
  • *****
  • Posts: 6199
  • GPM's Administration
Re: Bila nak buat sticker?
« Reply #19 on: January 27, 2011, 09:08:24 PM »
Minta sikiiiiiiiiitttt aje lagi sabar...insyaAllah ada.. ;)

 


Happy Birthday GPM Forumers!

Powered by EzPortal