Author Topic: Sticker GPM dah ada ni haa...  (Read 2289 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline Octopussy

  • Executive Member of
  • SHOGUN Council
  • Ronin Aji
  • *****
  • Posts: 5714
  • GPM's Administration
Re: Sticker GPM dah ada ni haa...
« Reply #10 on: August 03, 2011, 10:39:33 PM »
Kalau ada sesiapa yang nak order, tapi tak dapat turun ngopitiam,
boleh saja order dari kawan2 yang selalu turun ngopi cam Edi Leadhunter,
Zali the MentibangMan, AbuDanial, Eddie GoFishing dan sapa2 le..

Jangan malu2 aaa...

Offline jani

  • Mekajiki
  • ****
  • Posts: 268
Re: Sticker GPM dah ada ni haa...
« Reply #11 on: August 04, 2011, 12:05:41 AM »
klu dh bleh pos
kasi pm sama aku

Offline Octopussy

  • Executive Member of
  • SHOGUN Council
  • Ronin Aji
  • *****
  • Posts: 5714
  • GPM's Administration
Re: Sticker GPM dah ada ni haa...
« Reply #12 on: August 04, 2011, 08:24:43 AM »
klu dh bleh pos
kasi pm sama aku


Tunggu annoucement kat thread nih.. ;)

Offline eddie

  • SAMURAI I-Administrator
  • Kihada Maguro
  • ****
  • Posts: 931
  • Release The GT's !
Re: Sticker GPM dah ada ni haa...
« Reply #13 on: August 07, 2011, 12:25:05 AM »


Lokasi : IGFA Tackle Pandan Mewah


Tauke kedai Mr. Loy yg byk memberi sokongan kepada kami

Offline Octopussy

  • Executive Member of
  • SHOGUN Council
  • Ronin Aji
  • *****
  • Posts: 5714
  • GPM's Administration
Re: Sticker GPM dah ada ni haa...
« Reply #14 on: August 07, 2011, 12:30:53 AM »
Good job Mr.Eddie.. thanks!

OK, kepada kawan2 yang nak sticker dihantar melalui pos, sila rujuk kepada posting pertama.
Dah ada penama yang sudi menyumbang tenaga dan masa untuk urusan mengepos sticker ke alamat tuan-puan.

Nanti Cik Ina kita ni akan bagi kos berapa hengget untuk pos ke destinasi seluruh Msia..


Terima kasih Cik Ina BestFish dan terima kasih kepada tuan-puan, adik, abang, kakak, yang terus memberi sokongan kepada GPM.

Luv korang semua! mmmuuahhh... 8)

Offline jani

  • Mekajiki
  • ****
  • Posts: 268
Re: Sticker GPM dah ada ni haa...
« Reply #15 on: August 07, 2011, 04:40:14 PM »
kpd cik ina ( bukan ker dh jd puan)
aku nk brown 12 n blue 12
sila pmkan no acct cik puan kpd sya
klau bleh cimb
sonang nk transfer
tq

Offline shahafandi

  • Ronin Aji
  • ******
  • Posts: 1071
  • fishing a life...
Re: Sticker GPM dah ada ni haa...
« Reply #16 on: August 08, 2011, 10:11:25 AM »
ok terima kasih...order kan menyusul nanti

Offline Octopussy

  • Executive Member of
  • SHOGUN Council
  • Ronin Aji
  • *****
  • Posts: 5714
  • GPM's Administration
Re: Sticker GPM dah ada ni haa...
« Reply #17 on: August 08, 2011, 11:40:59 AM »
PUAN ina? lambat lagik...bulan 9 katanya..

Kalau order lambat2 dapat habuk...ngeeee...
ini pun tak banyak yg tinggal, kira cukup2 le untuk kawan..

Offline jani

  • Mekajiki
  • ****
  • Posts: 268
Re: Sticker GPM dah ada ni haa...
« Reply #18 on: August 08, 2011, 11:37:01 PM »
xper laaaa
klau dh xder rezeki nk buat camner
kan
kan
kan

Offline ipen

  • Mekajiki
  • ****
  • Posts: 308
Re: Sticker GPM dah ada ni haa...
« Reply #19 on: August 09, 2011, 08:50:23 AM »
assalam... lama xmasuk sini...
utk geng sini aku xsempat nak inform lagi... insya'Allah tengah hari karang aku inform...
apapun minta tolong simpankan sticker code barangan : Black 12 selai...
details alamat nanti diberikan... tq...

 


Happy Birthday GPM Forumers!

Powered by EzPortal