Author Topic: Sticker GPM dah ada ni haa...  (Read 2288 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline Octopussy

  • Executive Member of
  • SHOGUN Council
  • Ronin Aji
  • *****
  • Posts: 5714
  • GPM's Administration
Re: Sticker GPM dah ada ni haa...
« Reply #20 on: August 09, 2011, 09:03:01 AM »
elehh...takan selai aje...
belilah sekali untuk semua orang kampung...hihihi..

Offline bestfish

  • SAMURAI II-Treasurer
  • Ronin Aji
  • ***
  • Posts: 1021
  • Majulah sukan memancing....
Re: Sticker GPM dah ada ni haa...
« Reply #21 on: August 09, 2011, 09:16:06 AM »
kpd cik ina ( bukan ker dh jd puan)
aku nk brown 12 n blue 12
sila pmkan no acct cik puan kpd sya
klau bleh cimb
sonang nk transfer
tq

Jani... tolong sms saya yee... o172048770... nk berapa yang mana n alaamt untuk dipos.... kalau nk cepat.. meh datang pwtc amik... heheheheeheee... akaun cimb 06180004222523....
harap maklum ye.. sebarang order tolong sms ekk..sebab kadang2 terlepas pandang kalau order kat sini..

Offline ipen

  • Mekajiki
  • ****
  • Posts: 308
Re: Sticker GPM dah ada ni haa...
« Reply #22 on: August 09, 2011, 10:00:26 AM »
hahahaha... cukup la selai... nanti kluar design baru... baru beli lagi selai... jadi la dualai... hehehehehe...

Offline Octopussy

  • Executive Member of
  • SHOGUN Council
  • Ronin Aji
  • *****
  • Posts: 5714
  • GPM's Administration
Re: Sticker GPM dah ada ni haa...
« Reply #23 on: August 09, 2011, 10:25:10 AM »
Yang design baru tatau lagi bila kuar...mungkin tahun depan kot..
tengah usahakan produk lain dulu selepas sticker ni..Semua untuk kawan2...

Offline jani

  • Mekajiki
  • ****
  • Posts: 268
Re: Sticker GPM dah ada ni haa...
« Reply #24 on: August 09, 2011, 06:48:27 PM »
kpd cik ina ( bukan ker dh jd puan)
aku nk brown 12 n blue 12
sila pmkan no acct cik puan kpd sya
klau bleh cimb
sonang nk transfer
tq

Jani... tolong sms saya yee... o172048770... nk berapa yang mana n alaamt untuk dipos.... kalau nk cepat.. meh datang pwtc amik... heheheheeheee... akaun cimb 06180004222523....
harap maklum ye.. sebarang order tolong sms ekk..sebab kadang2 terlepas pandang kalau order kat sini..

kt PWTC
jumpa msa perhimpunan agung
nnt cik puan kna belanja aku
hehehehehehe
nnt aku msg

Offline pokpar

  • Sawara
  • **
  • Posts: 48
    • Pokpar Kenyir Houseboat
Re: Sticker GPM dah ada ni haa...
« Reply #25 on: August 21, 2011, 04:03:06 PM »
ada lagi ke ni?.. lama betul dok masuk sini..
Guide License No.: TG10640
Mobile No.: 0139102125 (sms shj)

Offline eddie

  • SAMURAI I-Administrator
  • Kihada Maguro
  • ****
  • Posts: 931
  • Release The GT's !
Re: Sticker GPM dah ada ni haa...
« Reply #26 on: August 21, 2011, 08:30:35 PM »
ada lagi... esemes jer bestfish utk order sticker

Offline Octopussy

  • Executive Member of
  • SHOGUN Council
  • Ronin Aji
  • *****
  • Posts: 5714
  • GPM's Administration
Re: Sticker GPM dah ada ni haa...
« Reply #27 on: August 21, 2011, 11:08:14 PM »
ada lagi ke ni?.. lama betul dok masuk sini..

Pasni kena le rajin2 masuk sini Bro erry..
Dan kalau rajin2 lagi, bikin le sebulan satu report khas langsung dari Kenyir..

Sticker masih ada lagi..
Kalau yang dah stok clear tu, aku akan ejaskan untuk gi print lagi khas
untuk kawan2 yang jauh di merata ceruk dunia...

Offline pokpar

  • Sawara
  • **
  • Posts: 48
    • Pokpar Kenyir Houseboat
Re: Sticker GPM dah ada ni haa...
« Reply #28 on: August 22, 2011, 04:05:24 PM »

Pasni kena le rajin2 masuk sini Bro erry..
Dan kalau rajin2 lagi, bikin le sebulan satu report khas langsung dari Kenyir..

sori la boh sekarang saya duk main atah gunung.. tengkujuh baru masuk kenyir boh.. kalu ada trip nanti saya buat report..  ;D
Guide License No.: TG10640
Mobile No.: 0139102125 (sms shj)

Offline abudanial

  • Ronin Aji
  • ******
  • Posts: 1890
  • Biar Putus Taly, Janjy Dapat Ikan Best
Re: Sticker GPM dah ada ni haa...
« Reply #29 on: August 22, 2011, 04:38:26 PM »
Gambar sticker GPM atas bot di Kuala Rompin.






 


Happy Birthday GPM Forumers!

Powered by EzPortal