Author Topic: Sticker GPM dah ada ni haa...  (Read 1410 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline accessdenied

  • Sawara
  • **
  • Posts: 66
Re: Sticker GPM dah ada ni haa...
« Reply #70 on: July 06, 2012, 05:29:34 PM »
Nanti aku reply...perut sakit...nak lari gi toilet sat...hehe..

 :a035: :a035: :a035: :a035:

Offline Octopussy

  • Executive Member of
  • SHOGUN Council
  • Ronin Aji
  • *****
  • Posts: 6199
  • GPM's Administration
Re: Sticker GPM dah ada ni haa...
« Reply #71 on: July 09, 2012, 12:08:47 PM »
Sorry Cheah...lupa plak..aku ada sms ko..tapi rasanya nombor ko dah lain kot..

Bytheway, free2 tu datang le Ngopitiam GPM..terus aku bleh bawa sticker..

Offline pojie

  • Iwashi
  • *
  • Posts: 4
Re: Sticker GPM dah ada ni haa...
« Reply #72 on: November 29, 2012, 01:54:09 PM »
nakcod dimana

Offline Octopussy

  • Executive Member of
  • SHOGUN Council
  • Ronin Aji
  • *****
  • Posts: 6199
  • GPM's Administration
Re: Sticker GPM dah ada ni haa...
« Reply #73 on: December 02, 2012, 10:30:00 AM »
Stok dah abis...kena tunggu dalam sebulan lagi kot... Sorik bang.. ;)

Offline Octopussy

  • Executive Member of
  • SHOGUN Council
  • Ronin Aji
  • *****
  • Posts: 6199
  • GPM's Administration
Re: Sticker GPM dah ada ni haa...
« Reply #74 on: January 07, 2013, 10:52:53 AM »
Salam kepada pengurusan GPM > Abe Kikilala dan Izzudin,
Mohon kita sama mengingatkan untuk print another batch of GPM stickers dalam jangkawaktu terdekat ini
untuk memenuhi permintaan dari sebelah Eropah Timur dan Semenanjung Malaysia.

Bila kami dah siap print, kami akan announce disini ya.

Terima kasih semua! ;)

Offline CharlesDts

  • Iwashi
  • *
  • Posts: 3
Re: Sticker GPM dah ada ni haa...
« Reply #75 on: February 20, 2013, 11:55:39 AM »
Sifu2.... Mcm mana nak order sticker nie???? Sy dr sarawak...

Offline Octopussy

  • Executive Member of
  • SHOGUN Council
  • Ronin Aji
  • *****
  • Posts: 6199
  • GPM's Administration
Re: Sticker GPM dah ada ni haa...
« Reply #76 on: February 20, 2013, 03:29:25 PM »
Dari Sarawak ya...hmm.
Buat masa ni bro, our GPM sticker is out of stock. Belum ada lagi untuk re-stock sebab
permintaan tak tinggi, so kami tak produce lagi buat masa ni. Tapi dalam jangkawaktu
terdekat ni kalau ada kami produce, kami akan bagitau di laman ini.

Anyway, bro Sarawak di mana?

Offline CharlesDts

  • Iwashi
  • *
  • Posts: 3
Re: Sticker GPM dah ada ni haa...
« Reply #77 on: February 20, 2013, 09:54:14 PM »
Ok bro.... Kalau dh ada sticker inform2 ja... Dr sarawak miri....asal dr sabah... D miri cuma kerja ja hehe

Offline Razi1018

  • SPECIAL FUNCTION
  • Sawara
  • **
  • Posts: 72
Re: Sticker GPM dah ada ni haa...
« Reply #78 on: February 20, 2013, 11:29:49 PM »
nak jugak lekat kat kete...  ;D

Offline sos

  • Iwashi
  • *
  • Posts: 3
Re: Sticker GPM dah ada ni haa...
« Reply #79 on: April 14, 2013, 11:04:51 AM »
UNTUK PEMANCING 'FRESHWATER'




code barangan : Brown 12
Saiz : w12inci x h3inci
Harga : RM7.00
Material : Vinyl Matt laminated (for indoor and outdoor use)





code barangan : Brown 6
Saiz : w6inci x h4inci
Harga : RM5.00
Material : Vinyl Matt laminated (for indoor and outdoor use)

 


Happy Birthday GPM Forumers!

Powered by EzPortal